top of page
Obrázek autoraMitchell Bondurant

Závody na Moři: Adrenalinová Jízda na Vodních Skútrech!

22. září 2023


Připravte se na akci, která vás doslova dostane do varu! V rámci závodů na moři, které se uskuteční 30. září 2023, se adrenalin bude stříkat ze všech stran. Toto vzrušující setkání nadšenců vodních skútrů se koná na Mole Del Perro Pier u restaurace Pearls.

Plakát na chystanou akci

Co Vás Čeká?


Tento nekonečný závod na vodních skútrech slibuje vzrušení plné rychlosti a adrenalinu. Udeřte na vodu na těchto špičkových strojích připravených na akrobatické kousky, které vás dostanou do varu. Ať už jste zkušenými jezdci nebo nováčky, závody na vodních skútrech jsou skvělým způsobem, jak strávit večer plný dobrodružství a soutěže.


Jak se Zúčastnit?


Závodníci, kteří chtějí přijmout výzvu a závodit o skvělé ceny, se mohou zaregistrovat prostřednictvím dotazníku na městských stránkách. A co je nejlepší? Přihlášení do závodu je zcela zdarma. Nemusíte platit žádné startovné. Pořadatelé však doporučují si vzít na závody sportovní oblečení nebo plavky, abyste byli připraveni na vše, co vás čeká.


Po Závodech - Afterparty a Více!


Závodníky a diváky čeká po závodech vzrušující Afterparty na Pacific Bluffs. Můžete si také vyzkoušet půjčení a nákup surfových prken a nezapomenout na občerstvení, které bude zajištěno na Pacific Bluffs.

Pacific Bluffs

Připojte Se i Vy!


Přijďte a připojte se na tuto adrenalinovou cestu po nekonečných vodních dálnicích. Závody na vodních skútrech jsou skvělou příležitostí utkat se s ostatními jezdci a vytvořit nezapomenutelné vzpomínky. Takže co říkáte? Pojďme se ponořit do akce a zjistit, kdo se stane králem nebo královnou vodních cest!


Ceny:

- Chip stage 1

- Finanční odměna

- Poukazy


Buďte připraveni na neuvěřitelný zážitek na vodních skútrech a přijďte podpořit závodníky na Molo Del Perro Pier u restaurace Pearls 30. září od 19:00! Vaše dobrodružství začíná zde.


Pro více informací sledujte naše kanály na sociálních médiích a buďte v obraze! 🌊🏄‍♂️ #ZávodyNaMoři #AdrenalinováJízda #VodníSkútry




Autor a korekce: Mitchell Bondurant

13 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Commenti


bottom of page