top of page
Rose Christie

Nefunkční vedení LSFD: Brání ochraně a záchraně životů?

23. září 2023


Z informací získaných z důvěryhodných zdrojů se zdá, že vedení Los Santos Fire Department (LSFD) stojí před řadou vážných problémů, které mohou ohrozit účinnost této důležité státní složky. Jedním z klíčových problémů je nedostatek vybavení a zázemí pro nové záchranáře, což brání efektivnímu výcviku a přípravě na jejich náročnou práci, při níž každodenně čelí rizikům při pomoci občanům a záchraně životům. Logické by bylo, aby vedení LSFD pracovalo na zlepšení těchto nedostatků, ovšem pravda to není.


Uzavření LSFD stanice "jen tak"


Vedení LSFD nedávno uzavřelo svou výjezdovou stanici bez předchozího oznámení a místo toho vyzvalo své zaměstnance, aby se převlékli do slavnostních uniforem a projeli městem ve služebních vozidlech. Zároveň jim bylo zakázáno reagovat na nouzové situace a volání o pomoc od občanů či jiných složek ve městě.


Kontrola nových zaměstnanců


Závažnou otázkou, která se nyní vynořuje, je, zda vedení LSFD provádí dostatečnou kontrolu trestní minulosti svých nových zaměstnanců. Naše zdroje uvádějí, že vedení nemá dostatečný zájem o ověření trestní minulosti svých zaměstnanců, což vede k náboru osob s pochybnou kázní a dodržováním pravidel. To může mít vážné důsledky pro bezpečnost a účinnost této důležité státní složky.


Porušování předpisů ze strany LSFD


Navíc samo vedení LSFD není bez viny a zdá se, že porušuje předpisy, což výrazně ohrožuje životy nevinných civilistů. Jedním z příkladů je situace, kdy po cvičení vedení LSFD použilo sanitku a couvalo s ní po rušné cestě během denního provozu, čímž ohrožovalo životy osob, které se nacházely v blízkosti. Když byla na tuto závažnou situaci podána stížnost, zdá se, že vedení LSFD ji ignorovalo a takzvaně zametlo pod koberec.


Závěr


Otázka nyní nastává: Má pro vedení LSFD lidský život nějakou hodnotu? Ignorují rizika spojená s jejich nedostatečnou profesionalitou a neodborným chováním, která by mohla mít fatální následky pro občany?


Důležité je, abychom si tuto situaci sami zhodnotili. Žijeme v době, kdy je bezpečnost a profesionalita státních složek klíčovým aspektem pro zachování veřejného zdraví a bezpečnosti.





Autor: Rose Christie

Korekce: Bryan O´Connel

97 zobrazení2 komentáře

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

2 Comments


hologic738
Sep 24, 2023

Pojebte sa kokoti, takymi kokotinami sa zaoberate

Like
Alejandro Lopez
Alejandro Lopez
Sep 24, 2023
Replying to

Jsme rádi za tvojí reakci! Každopádně můžeš na aplikaci zažádat o práci a přijít nám sem ukázat jak se to má dělat. Těšíme se na tebe!

Like
bottom of page