top of page
Obrázek autoraDavid Read

Střelba v kostele Los Santos: Policejní složky zadržely část pachatelů, pátrání pokračuje

10. září 2023

Los Santos, 31. srpna 2023 - Večer došlo ke střelbě v kostele naproti Mega Mallu v Los Santos, kdy skupina lidí v kněžském oděvu lákala lidi do kostela. Situace, která mohla skončit tragicky, byla brzy zastavena díky rychlé a efektivní reakci místní policie.


Incident se stal večer, kdy kostel navštěvovalo několik desítek lidí. Skupina jednotlivců v kněžských rouchách začala přesvědčovat lidi, aby vstoupili do kostela. Podle svědků měli tito lidé podezřelé chování a vzbuzovali nedůvěru mezi návštěvníky kostela. Když se pokusili násilím přinutit některé lidi vstoupit, došlo k výstřelu, což vytvořilo paniku mezi všemi přítomnými. Na místo incidentu byli okamžitě povoláni členové místní policie.


Podrobnější vyšetřování odhalilo, že útočníci byli lidé, kteří se vydávali za kněze a zjevně měli záměr získat lidi do kostela pod záhadnými okolnostmi. Kvůli rychlé akci policie nebyla nikomu při střelbě způsobena žádná zranění.

LSPD v akci: Hrdinný sbor chrání bezpečnost Los Santos

Část pachatelů byla zadržena a čelí trestnímu stíhání, zatímco druhá část zůstává na svobodě. Los Santos Police Department (LSPD) vyzývá veřejnost, aby poskytla jakékoliv informace, které by mohly vést k zatčení zbývajících pachatelů. "Vaše spolupráce a tipy jsou pro nás klíčové při pátrání" uvedl Assistant Chief of Police pan Anderson J.D..


Veřejnost může kontaktovat LSPD na lince 911 nebo navštívit jakoukoli místní policejní stanici. Spolupráce veřejnosti je zásadní pro bezpečnost města Los Santos a jeho obyvatel.


Tento incident zdůraznil důležitou roli policie a ukázal, že Los Santos zůstává místem, kde nebezpeční pachatelé nezůstanou nepotrestáni. Celý sbor LSPD odvedl velmi kvalitní práci, za kterou jim určitě patří velké DÍKY. Město Los Santos se tak stává o něco bezpečnějším pro své obyvatele.

Za celý rozhovor a informace k případu bych chtěl také poděkovat již zmíněnému panu doktorovi Andersonovi, který byl po celou dobu velmi otevřený a vstřícný.


Autor: David Read Korekce: Alejandro Lopez





63 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page