top of page
Obrázek autoraDavid Read

Rozhovor s Douglasem MacArthurem

29. srpna 2023


Douglas MacArthur je majitelem nejodebíranějšího InstaPic profilu v Los Santos. Zároveň je to i podnikatel, který bude co nevidět otevírat autosalon Luxury Cars. Požádali jsme ho o krátký rozhovor o jeho životě, který si nyní můžete přečíst.


Ahoj Douglasi, čím se živíš a co tě do města přitáhlo? Krásný dobrý den přeju, jmenuju se Douglas MacArthur, živím se jídlem a do města mě přivádí příležitost podnikat.


Říkáš příležitost podnikat. Rozjel jsi něco či plánuješ něco do budoucna?

Ano, určitě plánuji. Jakožto spolumajitel Luxury Cars, které co nevidět otevře, určitě plánuji podnikat s automobily, plus ještě plánuji se svým kolegou něco, co ještě nemohu zveřejnit a musím to nechat takzvaně pod pokličkou.


Momentálně jsi majitel největšího InstaPic profilu v LS, jaký je to pocit a jakou strategii zvolíš do budoucna?

Upřímně jsem to na začátku hrotil více. Sociální sítě jsou nejlepším druhem reklamy. Poslední dobou to, ale už moc nehrotím. Upřímně si povezme...ženy to mají daleko jednodušší co se týče množství odběratelů. Nechávám tomu volný průběh, lidé si ke mně cestu najdou. Každopádně kdo se zajímá o auta, určitě doporučuji můj profil sledovat.


Uvažoval jsi nad InstaPicem jako nad potenciálním zdrojem příjmu?

Peníze to může generovat co se týče zákaznické klientely v Luxury a pro tajnou věc. Co se týče např. monetizovaných streamů, nad tím jsem neuvažoval.


Můžeš nám přiblížit o jakou tajnou věc se jedná? O co se jedná? Rozmýšlím se jak to říct, abych to úplně neprozradil. Určitě to nebude zajímat lidi, kteří sedí doma na zadku, víc ti bohužel neřeknu.


Pojďme se vrátit zpět k Luxury Cars. Bude váš autosalon zaměřený na nějaký typ aut? Určitě ano, ve většině případů se bude jednat o italská auta.


Co bys chtěl svým fanouškům nakonec sdělit? Já se celý život řídím takovým mottem: "Když se chce, tak se dá", takže místo toho, aby si lidi záviděli, kdo co všechno má, tak by mohli zvednout zadky a dělat něco proto, aby i oni něco měli.


Díky moc a přeji ti, aby ti vyšlo otevření Luxury a aby se ti dařilo v tvém příštím podnikání.

Díky za pozvání.


Douglas MacArthur v kancelářích Weazel News


@douglas




Autor: David Read Korekce: Mitchell Bondurant


84 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page