top of page
Obrázek autoraAlejandro Lopez

Panda Delivery: Rozvoz balíků nebo narušování veřejného prostoru?

26. srpna 2023 V posledních týdnech se v centru města objevuje stále více dodávek s logem společnosti Panda Delivery. Na první pohled by to mohl být obyčejný jev, avšak nezůstává jen u rozvozu balíků. Řidiči těchto dodávek si často dovolují parkovat přímo na chodnících, čímž znemožňují pohyb pěším a porušují dopravní předpisy. Mohlo by to vypadat jako neškodný boom nové služby, ale zdá se, že společnost nám předává něco víc než jen balíčky.


Nejde jen o slova; máme k tomu i fotografický důkaz. Na snímku je jasně vidět, jak řidič společnosti Panda Delivery parkuje tam, kde je to výslovně zakázáno.


Dodávka blokující chodník

Řidiči těchto dodávek nejenže porušují dopravní předpisy tím, že nezřídka parkují na chodnících, ale v několika případech přímo blokují cesty pro obyvatele s omezenou mobilitou. Legion Square, živé srdce našeho města, bylo nedávno svědkem toho, jak jedna z dodávek Panda Delivery způsobila chaos a nelibost mnoha občanů, když si dovolila zaparkovat přímo uprostřed náměstí.

Jiný úhel dodávky







Fotodůkaz: Dodávka Panda Delivery blokuje chodník









Mnoho obyvatel města je rozhořčeno a volá po okamžitých opatřeních. Někteří z nich již kontaktovali městský úřad s žádostí o přijetí opatření proti takovým porušením.


Přestože společnost Panda Delivery přináší pohodlí v podobě rychlého doručení balíků, měla by se také starat o to, aby její činnost nebyla na obtíž ostatním obyvatelům města. Je nezbytné, aby se společnosti jako Panda Delivery chovaly zodpovědně a dbaly na dodržování veřejného řádu a dopravních předpisů. Očekáváme a doufáme , že společnost Panda Delivery okamžitě zareaguje na tuto kritiku a přijme nezbytná opatření a udělá vše pro to, aby předešla dalším podobným incidentům v budoucnosti..


Co na to říkáte? Potkáváte dodávky porušovat zákony?


Máte podložený příběh? Podělte se s námi stačí nás kontaktovat a my už se Vám ozveme! #WeazelNews




Autor: Alejandro Lopez Korekce: Mitchell Bondurant

66 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page