top of page
Obrázek autoraDavid Read

Nová automobilová dílna iGarage přichází na trh s revolučními možnostmi chip tuningu

1. září 2023 - Los Santos Automobiloví nadšenci a milovníci výkonu mají důvod k oslavě. V Los Santos právě otevřela své brány nová automobilová dílna s názvem iGarage, kterou vlastní a provozuje Aksel Østergaard. Tato nová dílna, která má na trhu pouhý týden, přináší revoluční možnosti pro zvýšení výkonu automobilů prostřednictvím chip tuningu.

Jedním z hlavních lákadel iGarage je nabídka služeb chip tuningu, které jsou nyní dostupné pro motoristy v San Andreas. Zajímavostí je, že iGarage se nechce jenom zapojit do boje o klienty, ale chce jim také poskytnout jasný přehled o tom, co lze od jejich služeb očekávat. Na stránkách dílny jsou ceny chip tuningu uvedeny jako orientační, s důrazem na to, že skutečné náklady se mohou lišit v závislosti na specifických požadavcích a potřebách každého vozidla.


Chip tuning je rozdělen do tří různých "stages" (úrovní). Pro ilustraci, pokud má vozidlo motor v ideálním stavu a dosahuje maximální rychlosti 120 mph, může iGarage softwarovou a mechanickou úpravou dosáhnout následujících výsledků:

  • Stage 1: Rychlost až 150 mph.

  • Stage 2: Rychlost mezi 150-170 mph.

  • Stage 3: Rychlost až 220 mph (u některých vozidel kolem 190 mph).

Důležité je však podotknout, že chip tuning není pro všechna vozidla vhodný. Některá vozidla nízké cenové kategorie mohou mít omezené možnosti úpravy. Aksel Østergaard, majitel iGarage, poznamenává, že až 90% vozidel lze upravit, ale je třeba brát v úvahu konkrétní vozidlo a jeho technické možnosti.


iGarage nenabízí pouze chip tuning. Dílna také provádí klasické opravy a nabízí širokou škálu vizuálních i mechanických úprav vozidel. Majitel Aksel Østergaard zdůrazňuje, že ti, kteří mají zájem o chip úpravu svého vozu, by neměli váhat s kontaktem na personál iGarage ohledně zdarma dostupné konzultace.


S příchodem iGarage na trh s chip tuningem se očekává zvýšený zájem o tuto technologii a její využití pro zlepšení výkonu automobilů. Společnost slibuje, že přinese novou éru v oblasti automobilové úpravy a že bude průkopníkem v poskytování kvalitních služeb v tomto odvětví.

Pro více informací a konzultace můžete kontaktovat iGarage na jejich webových stránkách nebo na telefonním čísle uvedeném na jejich webu.

Chtěl bych poděkovat panu Østergaardovi za rozhovor a profesionální přístup.


Autor: David Read Korekce: Alejandro Lopez

37 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Σχόλια


bottom of page