top of page
Rose Christie

Tisková konference LSFD: Odpovědi na otázky a nedorozumění

7. října 2023

V reakci na náš nedávný článek o událostech kolem LSFD, vedení Los Santos Fire Department (LSFD) svolalo tiskovou konferenci dne 25. 9. 2023. Cílem bylo objasnit a vyjasnit řadu otázek a obav veřejnosti, které vyvstaly v důsledku naší zpravodajské činnosti.


Investice do vybavení a školení

V první řadě zdůraznilo vedení LSFD své závazky k excelenci. Uvedli, že investovali přes 3 miliony do vozu a vybavení stanice. Zároveň zdůraznili, že školení pro jejich zaměstnance jsou důkladné a neustále aktualizované.


Otázka uzavření stanice

Bylo potvrzeno, že stanice nebyla uzavřena pouze část týmu podnikla smuteční pochod. Ostatní stanice, ale zůstaly v provozu a byly připraveny reagovat na jakékoli incidenty.


Zlepšení dojezdového času

LSFD informovalo o krocích, které podniklo k zlepšení dojezdového času zasahových jednotek. Modernizací a rekonstrukcí stanic v městě plánují dále zkracovat dojezdový čas.


Přijímání zaměstnanců s pochybnou minulostí

Tento bod vyvolal mnoho diskusí. LSFD uvedlo, že každý uchazeč musí předložit výpis z rejstříku trestů, avšak tento výpis může být až 3 měsíce starý. Přesto vedení LSFD provádí roční kontroly svých zaměstnanců a spoléhá se na spolupráci s LSPD v případě, že by některý ze zaměstnanců spáchal trestný čin.


Porušování předpisů

Vedení LSFD odpovědělo na obvinění týkající se porušování předpisů tím, že neobdrželo žádnou oficiální stížnost. Výjimkou byly některé ústní stížnosti, které vedly k disciplinárním opatřením vůči těm, kteří si stěžovali.


Dá se těmto tvrzením věřit? To je na veřejnosti a čtenářích, aby si udělali svůj vlastní názor. Avšak je jasné, že LSFD je odhodláno zodpovědět veškeré dotazy a obavy, které se objevily avšak máme informaci o dalším nevhodném chování LSFD jednotky. Informaci si můžete přečíst v článku o bombě pod autem Chiefa of Justice.

Autor: Rose Christie Korekce: Alejandro Lopez



29 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page