top of page
Obrázek autoraDavid Read

Incident Před Restaurací Koi Vyústil Ve Zranění a Konflikt s Policií

Aktualizováno: 25. 8. 2023

24. srpna 2023

Los Santos, 22. srpna 2023 – Včera večer došlo před restaurací KOI k incidentu, který měl za následek zranění jednoho zaměstnance. Na místě se objevila hlídka Los Santos Police Department (LSPD), aby vyšetřila situaci a poskytla pomoc.


Podle prvních informací bylo před restaurací nalazeno vážně poničené vozidlo, což vedlo k zásahu ze strany LSPD. Na silnici byla také nalezena osoba s těžkým zraněním hlavy a osoba s bodnými zraněními v břiše, které byly následně předány EMS a ošetřeny.


Zjištěno bylo, že zaměstnanec, který byl zraněn, je manažerem restaurace KOI. Útočník, který byl identifikován a zadržen, údajně použil nožík a bodnul jím manažera KOIu do břicha. Ostatní zaměstnanci přispěchali na pomoc a útočníka spacifikovali.


Na místě se také objevila roztržka mezi zaměstnancem a příslušníky LSPD, který nakázal zraněné osobě, aby se vzdálil, i když manažer potřeboval urgentní pomoc od EMS. Toto nepřátelské setkání bylo následně uklidněno.


Je třeba zdůraznit, že KOI restaurant je oblíbeným místem, které je známé svým dobrým jídlem a příjemnou atmosférou. Zaměstnanec, který byl zraněn, se pokoušel bránit proti opakovaným obtěžováním od útočníka, naštěstí mu přišli pomoci jeho kolegové a vyčkali do příjezdu LSPD.


Co si myslíte o tomto incidentu? Máte s LSPD podobné zkušenosti? Podělte se s námi na webu nebo na Birdy pod hashtagem #WeazelNews.



UPRAVENO: 25.08.2023 Autor: David Read Korekce: Mitchell Bondurant

132 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Commentaires


bottom of page