top of page
Mazuyama Ichidou

Dennis White: Cesta k Udržitelnému Zemědělství a Kvalitním Potravinám na Fresh Fields Farm

31. srpna 2023


Vítám vás na Fresh Fields Farm, místě, které nám umožňuje spojit vášeň pro kvalitní potraviny s ohledem na přírodu a udržitelnost. Moje jméno je Dennis White a jsem hrdým majitelem této farmy. Dovolte mi, abych vám přiblížil, co bylo hlavním pohonem založení Fresh Fields Farm a jak se naše vize zemědělství vyvíjela od té doby.


Zrození Fresh Fields Farms: Spojení S Komunitou


Když jsme se rozhodli založit Fresh Fields Farm, náš největší motivací byla místní komunita. Grapeseed a okolní oblasti jsou plné lidí, kteří chtějí mít přístup k potravinám, které nejsou jen vynikající chutí, ale také nesou veškerou přírodní kvalitu. Tento hlas komunity byl pro nás silným signálem. Chtěli jsme vytvořit místo, kde by se lidé mohli cítit spojeni s potravinami, které konzumují, a zároveň s přírodou, ze které tyto potraviny pocházejí.



Evoluce Vize: Udržitelnost, Kvalita a Zapojení do Regionu


Naše vize zemědělství se od té doby neustále vyvíjí. Co začalo jako malý sen, se stalo základem pro proměnu v našem přístupu k zemědělství. Udržitelnost a kvalita se staly našimi klíčovými zásadami. Postupně jsme začali začleňovat do našeho provozu pravidla udržitelnosti a snažíme se zvýšit kvalitu našich produktů. Rosteme nejen kvantitativně, ale i kvalitativně. Mým cílem je rozšířit dosah Fresh Fields Farm nejen v Grapeseedu, ale také v Paleto Bay, abychom mohli sdílet naše hodnoty a potraviny s co největším množstvím lidí.


Hledání Rovnováhy: Kvalita a Udržitelnost


V našem úsilí o udržitelnost se snažíme nejen produkovat potraviny, ale také chránit půdní kvalitu a ekosystém. Pravidelně provádíme údržbu polí a lesů, které spadají pod Fresh Fields Farm. Sázíme na používání přírodních hnojiv a zemědělských postupů, které nezatěžují naše prostředí. Naše zemědělské praktiky jsou navrženy tak, aby byly šetrné k půdě a zároveň dlouhodobě udržitelné.


Závazek Komunitě a Místní Ekonomice


Náš vztah s komunitou je pro nás stěžejní. I přes výzvy, které jsme museli čelit v distribuci našich produktů, jsme se snažili zůstat solidním dodavatelem kvalitních potravin. Jsme si vědomi významu našeho místa v místní ekonomice. Naše farma se stále snaží být místním zdrojem kvalitních surovin, které jsou dostupné pro každého.


Budoucnost: Tradiční Hodnoty a Inovace


Svou budoucnost vidím jako spojení tradičních hodnot s moderními inovacemi. Zatímco stále zůstáváme věrní našim základům a tradičním postupům, nebojíme se hledat nové možnosti. Chceme nejen přežít, ale i prosperovat v době, která je stále rychlejší a náročnější.


Hodnoty a Inspirativní Momenty


Jsem neustále inspirován setkáními s lidmi, kteří ocení naši práci. Každý pozitivní ohlas našich produktů mě motivuje dál. Věřím, že naše snaha není zbytečná a že můžeme mít vliv na způsob, jakým se lidé dívají na potraviny a zemědělství.


Závěrečné Myšlenky


Naše cesta k udržitelnému zemědělství a kvalitním potravinám není snadná, ale stojí to za to. Společně s celým týmem na Fresh Fields Farm se snažíme dále rozvíjet naše hodnoty a přinášet komunitě potraviny, na které se můžeme spolehnout. Věřím, že budeme schopni vytvářet pozitivní změny v našem okolí a zanechávat odkaz pro budoucí generace.






Autor: Mazuyama Ichidou Korekce: Mitchell Bondurant

36 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page