top of page
Obrázek autoraDavid Read

Bahama Mamas otevřela své dveře a přivítala své hosty na nezapomenutelnou kostýmovou párty!

6. září 2023


1.9.2023 – Bahama Mamas, Los Santos

Včerejší večer se stal příležitostí k tomu, aby obyvatelé města mohli vybalit své nejfantastičtější kostýmy a oslavit otevření baru Bahama Mamas v jedinečném stylu.

Kostýmová párty přivedla do baru spoustu nadšených hostů, kteří si přišli vychutnat skvělou atmosféru, lahodné nápoje a hudbu.


Kostýmy, které byly na párty k vidění, byly naprosto úžasné a různorodé. Hosté se oblékli od vojáků s maketami zbraní, přes kouzelníky, piráty, zvířata až po sněhuláky. Každý se do svého kostýmu opravdu ponořil a přispěl k vytvoření skvělého vizuálního zážitku pro ostatní návštěvníky.


Ochranka na dveřích a na placu baru Bahama Mamas si získala srdečnosti všech přítomných. Byla velmi ochotná, profesionální a přátelská, což přispělo k bezproblémovému průběhu večera. Hosté se tak mohli cítit v bezpečí a uvolněně.


Vedení baru bylo také vstřícné a snažilo se zajistit, aby se všichni hosté cítili jako doma. Personál za barem prokázal svou zkušenost a rychlost při obsluze, což znamenalo, že návštěvníci nemuseli dlouho čekat na své oblíbené nápoje.


Vstupné do baru Bahama Mamas rozhodně stálo za peníze. Tato kostýmová párty byla skvělým způsobem, jak strávit večer s přáteli nebo seznámit se s novými lidmi. Pokud nevíte, kam večer zajít, Bahama Mamas je dle našeho názoru perfektní volbou pro zábavu a relaxaci.

Otevření baru Bahama Mamas bylo skvělou událostí, která jistě zapadne do městského kalendáře a přinese do Los Santos další výjimečné místo pro večerní zábavu. Prohlédněte si fotky kostýmů, které se objevily v baru:




Autor: David Read Korekce: Mitchell Bondurant











34 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page